Not Well - Dayang Deno

19.12.14

Not Well


Act dua tiga hari memang rasa kurang sihat.. Dengan joint pain... Selera makan jangan cakaplah.. Untuk hari ni, tadi pukul 5pm baru deno makan nestum. Tak sihat, tapi masih okey... Harap2 duatiga hari lagi okey la ni... 

Ni just quick update. Anything dayangdeno akan update kat sini ya.. Ok guys, miss u much!! *flying kiss* ♥ ♥ 


**Thank you @doodlemalaysia for da doa, support and spirit.. especially da drawing for me.. i love it soo much .! Thanks juga for all bloggers and my supporters.. I'll be back soon, promise :')


16 comments:

  1. get well soon DayangDeno. pray for your better health ^^

    ReplyDelete
  2. kalau ada lUPUS boleh ke ambik makanan tambahan macam vitamin2 tu??ye la..sebab Bila ada LUPUS ni Deno macam mudah kena demam kan??ke memang tak boleh ambik sebarang2 atau tak boleh langsung?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pesakit Lupus boleh ambil vitamin tapi perlu tanya doc dulu takut2 tak sesuai kan.. biasa pesakit Lupus ni macam2 jenis ubat... then supplement lg tak boleh...

      Deno mmg mudah demam.. Mujur ni tak melarat sangat.. yang 2 bulan lepas melarat sampai kena pegi hosp.. ni sebab cuaca rasanya kak

      Delete
  3. Hope cepat sembuh kak deno. Aminn.. Sori lama tak singgah blog kak deno.

    ReplyDelete