Okey - Dayang Deno

22.12.14

Okey

drawing pen 0.1 and 0.2

Yeay!

Alhamdulillah rasa okey sket sekarang... Feeling much better than hari2 sebelum ni.. Demam dah hilang , my joint pain pun dah kurang.. Sebelum ni baru jalan2 pun sakit, kekadang dah macam robot .. Hihiii... Hari ni bleh tahan ^^

Bila la musim ujan ni, mula la kesakitan kesendian datang.. Fuhh dulu pernah SLE meng"attack" sendi.. Haaa amik ko dayang sebulan seksa, tak bleh nak jalan.. pegang pensil pun sakit.. Ingat lagi, masa nak naik tangga ke kelas, kawan2 la tolong.. Last2 extend satu sem.. huhuuu

Sekarang tak macam dulu dah.. Kalau datang joint pain still bleh jalan... Cuma sakit2 je la sket.. Ini Mr. Joint pain memang nak kena debik sebab sakit ini terlebih waktu pagi, nak bangun and nak duduk.. Sakit sesangat especially my sendi lutut... Dah macam orang tua nengoknya.. Bhahahahaa... !^^ Tapi sekarang dah kurang.. Esok lusa bleh la ni lumba lari ngan anak2 buah sebelum diaorang balik SD .. hihiii 


**thanks kawan2 yang doakan dayangdeno .. nah catch my flying kiss untuk korang :)

7 comments:

  1. alhamdulillah...dah sembuh pun deno..btw,sama lah pen deno sama pen kite punya..saya pun guna itu juga utk melukis..

    ReplyDelete
  2. rehat cecukup deno..comel je lukisan tu

    ReplyDelete
  3. Hope kak deno lebih sihat dari ana. Hehehee. Boleh buat aktiviti bebas diluar kan. Sabar ye. ustzah ana dulu selalu cakap camni. Sakit tu penghapusan dosa. :)

    ReplyDelete
  4. cantik!!
    syukur alhamdulillah deno dh beransur baik..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah kak deno dah mula sihat ^^ lawa lukisan tu ^^

    ReplyDelete