Sometimes - Dayang Deno

2.12.14

Sometimes

Sometimes.. People not understand
Sometimes.. Its hard to explain


Sometimes.. Even dalam pain pun kita bleh senyum, kita bleh gelak, kita bleh buat kerja, kita boleh buat macam "the pain" tu tak wujud pun.. Kita senyummm je..

Its becoz kita nak orang yang kita sayang tak risau, tak susah hati tentang kita... Sometimes the pain and the sadness yang kita rasa hanya Allah yang tahu kan.... :')


4 comments:

  1. betul :) depan orang kita tunjuk lain sebab tak nak orang risau :)

    ReplyDelete
  2. huhuhu.. sedih pulak tetibe.. sebab rasa kan, macam terlalu banyak memendam rasa.. nk luahkan tak tau dgn sapa.. cakap dengan baby je laa..even die tak paham..

    ReplyDelete
  3. kita jadi hipokrit pun sebab kita tak nak orang lain menangis. biar la kan.

    ReplyDelete
  4. tak nak tunjuk kesedihan kita kat orang lain sebab takut kalau orang lain turut sedih dgn apa yg kita alami..

    ReplyDelete