Segmen

Segmen Blogwalking November by Mamanau Tokou

November 29, 2014,10 Comments

Assalammualaikum...

Segmen Blogwalking ini berlangsung selama 2 minggu sahaja...
Tamat : 30 November 2014




10 SLE Supporters :):

Ayu Candy

Sayang

November 29, 2014,5 Comments

Day 3

Word of the day : Sayang

Huhuuu... Hari ni lewat deno update for da doodle jammed! Hari ni tema **sayang :) Actually nak buat dari pagi tadi, tapi tak sempat sebab ada FamilyDayOut... Pagi2 dah kuar... Memang tak sempat laaa... So tadi deno amik doodle yang deno dah siap2 lukis :)

Dayang Deno punya : Saya sayang BFF saya ^^


Siapa lagi kalau bukan Ayu Candy^^ 
I missed her soo much! Take care BFF! :')



5 SLE Supporters :):

Family

Family Day out

November 29, 2014,2 Comments

Wink2!

Hari ni seharian lappy tak terusik... Deno and family kuar ramai2 kita jalan-jalan cari pasal! Hahahaa... Dua buah kereta konvoi ... Happy!!!

Lama tak macam ni, ni first time hangout ramai2 macam ni selepas beberapa tahun...^^ Total tiga family.. Anak buah baru tiga orang tapi mak aiii... Macam 10 orang! Deno jugak pening kena kawal 3 budak2 tuuu....


Fuhhh.. Cuaca bleh tahan panas hari ni. Dari pagi sampai ke pukul 3petang macam tu, memang panas sangat2. Mujurlah dah standby awal2 payung... So, deno ngan payung je la... hihiiii

Banyak jalan je.. jalan jalan dan jalan.. Cramp kot kaki, lama tak jalan2 macam ni. Berjalan berjemaah ngan family :D Fuhhh penat tapi happy!^^



2 SLE Supporters :):

Sketch

Culture

November 28, 2014,6 Comments

Day 2

Word of the day : Culture

Banyak kan boleh buat dengan perkataan "Culture" :) Macam-macam tadi member kat DoodleMalaysia buat dengan perkataan "Culture". Semua kreatif! Memang seronok artwork kawan2 yang kreatif.. Kalau yang otai tu.. Fuhh berdarah mata tengok.. Cantik sangat..! ^^

Dayang Deno punya : AgriCULTURE ^^


Actually tak sangka pun bila siap jadi macam ni.. Deno jarang lukis macam ni, biasanya art yang simple je..  Tapi kali ni hasilnya memang lain, sesuatu yang baru. Di luar keselesaan deno... Hihiiii..^^ Bagus jugak kan, cuba yang baru :)


**agak2 esok theme apa pula ya^^


6 SLE Supporters :):

Salam Jumaat

Salam Jumaat

November 28, 2014,4 Comments



**salam jumaat


4 SLE Supporters :):

positive quotes

Perfect

November 27, 2014,5 Comments



"It's doesn't take a perfect person to have a perfect love"
- Nick Vujicic



5 SLE Supporters :):

Blow

Angin

November 27, 2014,4 Comments

Weeee...

Doodle Malaysia adakan satu aktiviti menarik tau.. We called it Graphic jam..

It's really simple.. Pada setiap hari, Fifi Noor Azm dan Allison Li-sin Hill akan akan mempamerkan satu perkataan di laman doodle malaysia and da members perlu lukis sesuatu bertemakan perkataan tersebut mengikut interpretasi masing masing.

So, for today the word is "Angin"

This is my sketch for the Angin :)


Even my niece cakap dah macam sotong, nak sahre jugak! :p

Hahaha.. Terbang habis rambut dayangdeno bila angin kuat.. Sorry angin terlampau kuat hari ni^^ Actually this is what i imagine when my hair blows.. hihiiiii.. Dah macam pontianak rasanya :p

Abah pun dah tegur my rambut.. heee panjang sangat, tak tau bila nak potong.. Errr :p


4 SLE Supporters :):

Segmen

Pemenang Segmen Blogwalking Dayang Deno

November 27, 2014,13 Comments


Weeee...
Seperti yang Dayang Deno janjikan..
Hari ni deno nak umum pemenang untuk segmen deno last 3 weeks :)

Jom kita lihat siapa yang kenaaa........ hihiii^^

http://irisjasmine.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html


Congrats pada yang berjaya! Sila hubungi dayangdeno sebelum 1 Disember.. PM laju2 kat SINI ya^^ Pada yang kurang berjaya jangan risau.. Next time deno buat simple segmen lagi ya... :)


**congrats again!^^


13 SLE Supporters :):

Alexa

Ranking Alexa #3

November 26, 2014,10 Comments

Hwaaaaa...
Memang jatuh berdentum
Terus merosot.. Ish3 tak patut......

Sumber  : SINI

Korang boleh check ranking alexa kat SINI

See ??? My alexa jatuh merosot! Sebelum ni dah capai target under 2000. Sekarang makin jatuh pulak.. Haishh ni kes tak konsisten la ni.. Aduss ...Fuhh memang satu cabaran nak jadi konsisten dengan blog... Lihat mentor kak Mia Liana bestnyaaa! Ranking mantain! ^^

Ranking deno kelauttt... Dalam adik-beradik protege, deno paling jatuh.. Fuhh nampaknya kena usaha lebih untuk naikkan ranking.  In syaa Allah i'll try my best sis! :)



10 SLE Supporters :):

Flu

Flu

November 26, 2014,7 Comments


Hwaaa makin menjadi-jadi pulak my flu
Sehari dua lepas boleh tahan lagi...
Pagi ni non stop jadinya.. Adoiiii
Actually deno dapat flu ni baru lagi... 
Jangan la yang dua lagi tu datang...
Risau jugak musim cuaca tak menentu ni kan


**Deno sampai Sri Damansara malam tadi^^


7 SLE Supporters :):

Accounting

Memang Stress!

November 23, 2014,5 Comments

Heeee.....
Gambar deno share dari wall fb lecturere acc ~


So true!! Hahahhh!! Memang bahagia rasanya bila buat kira2, last sekali dapat balance! Memang senyum sampai ke telinga! heeee ...

Selalu jugak tak balance.. Punya la banyak account bukak.. Account tu, account ni, then yang tu okey je, sampai kat SOFP je, bila kta totalkan tetiba tak balance!! Arghhh memang stress! Tidur pun tak lena... 

Lagi-lagi bila final exam! Fuhhh bertambah stress sebab memang dah tahu, if tak balance memang ada mistakes kat mana2, kadang-kadang terrrrsilap tekan kalkulator pun bleh silap, Ada tekan terkurang kosong, ada terlebih kosong, ada silap nombor.. Haish memang stress main nombor sampai bilion2 tu... Peninggg... hihiiii

Stress kadang-kadang bleh migrain! :p 



**Even FAR selalu buat my SLE flare, tetap rindu nak buat :')


5 SLE Supporters :):

Segmen

Segmen Mari Berkenalan

November 23, 2014,4 Comments

klik banner


Mudah sangat2 segmen dari nad ni tau^^
Jom support Nad!


due : 15 December 2014


4 SLE Supporters :):

Doodle Art

Simple Triangle

November 23, 2014,3 Comments


Simple art
Hanya bentuk triangle
Mudah kan? Just lukis triangle kecik2 tuuu
Then lepas siap, terus kaler2....
Semua deno guna marker Sharpie

Kalau budak2 pun deno rasa boleh buat tau
Sebab art ni simple sangat-sangat
Cuma perlu pandai main ngan kaler 
Nanti dah siap korang mesti puas hati hasil art tu :D


3 SLE Supporters :):

Doodle

Dedicated To Doodle Malaysia

November 22, 2014,8 Comments


Actually this artwork dah siap 2 hari lepas...

Artwork yang spontan
Kadang2 kan duk saja2 tetiba datang idea
Kadang2 seharian no idea
Kadang2 dapat inspirasi tiba2

Tapi yang ni spontan...
Actually deno just sketch "Doodle Malaysia"
Bila dah siap, tetiba tambah background tu
Pastu kaler2 guna sharpie itam
Pastu terus siap :)


8 SLE Supporters :):

Segmen

Segmen : Kapas Putih December Bloglist

November 22, 2014,6 Comments


klik banner :)


due : 1 Dec 2014


6 SLE Supporters :):

Personal

Alhamdulillah

November 21, 2014,9 Comments

Dah tentu korang dah tahu kan banjir di East Coast. 
Di Terengganu ni ada beberapa tempat yang banjir teruk! 

my hometown

Alhamdulillah kawasan rumah deno okey, tak banjir... Sawah pun tak tenggelam... Sempat deno snap masa balik dari hospital semalam.. Tapi ada juga kampung2 lain kat area sini tengelam. Even belakang rumah ada sungai, tak pernah banjir sepanjang deno pindah duk sini... 

Syukur sangat... Ini pun since mula musim hujan ni. Deno ngan sweater memang tak berenggang.. Air dah macam ais, memang gigil la lepas pegi toilet.. Dah mcam Terengganu Higlands pun ada.. hahaha

Hari ni alhamdulillah tak hujan. Tapi tak hujan pun, sejukkk...Fuh best minum nescafe panas berasap bila sejuk2 macam ni^^


9 SLE Supporters :):

Segmen

Segmen Dah Tamat!

November 21, 2014,1 Comments

Yeay dah tamat!!


Sorry korang baru berkesempatan update pasal segmen deno :) Alhamdulillah my simple segmen dapat sambutan yang baik dan berlangsung dengan jayanyaaa... Eceh macam segmen besar je.. hahah:p

Nanti deno akan umumkan pemenang pada 27/11/2014 iaitu seminggu selepas tamat segmen ni. Pemenang deno akan pilih menggunakan Random.org. :) Sementara tunggu deno umum pemenang, jom semak link korang dan free2 nanti blogwalking sekali ya... Thanks korang! ^_^




1 SLE Supporters :):

Hospital

Dos Naik

November 21, 2014,2 Comments

Semalam pegi hospital.. Fuhhh sejuk oiiii... Semua patient dengan swater masing2. Bukan dengan patient je tau, nurse pun sekali ngan sweater gak... Hihiiii... Teringat komen kak diana semalam "bawak je selimut tebal". Kak diana comel! ^^

Ubat untuk bulan ini^^

Tak lama sangat tunggu sebab deno pegi awal, dapat la jumpa doctor awal kan^^ Ermmm result darah okey la sket.. HB (hemoglobin) pun naik sket. Dari 7 naik k 8.4. Even masih low ada satu peningkatan jugak kan? Hehe.. And result lain ada tinggi rendah tinggi rendah.. Takpe, alhamdulillah.. Sekarang ni memang rasa kurang sihat, tapi still rasa okey^^

Mr. SLE please jangan pandai2 nak bangun yer :p

Cuma my doc increasekan dos ubat... Ada beberapa ubat bertambah.. Sob sob.. Tapi takpe la kan, untuk kebaikan deno jugak kan^^

Thanks korang selalu support and datang blog deno!^^ *flying kiss*



2 SLE Supporters :):

Personal

Awal Pagi Ni

November 20, 2014,5 Comments

Awal pagi ni deno ke hospital lagi :)


Hari ni dating ngan doctor lagi... macam biasa la kan^^ Tapi kali ni rasa lain sket sebab musim hujan, dah terbayang kat hospital yang sejuk... Kalau musim tak hujan pun dah sejuk, apatah lagi musim hujan..  Freeze kot... haha.. 

Actually this entri autopublish.. Sebab nanti tak sempat kan update pagi2.. Jadi siapkan awal2... hehehe... btw, Segmen deno berakhir hari ni tau.. Kalau belum join, bleh la nak join sebelum 11.59pm malam ni :)


**Morning^^


5 SLE Supporters :):

Personal

HE Is The Best Planner

November 20, 2014,4 Comments


People keep asking.. Why am i still single..  Why am I still alone.. The same questions.... Opss alone? 

Fact about me, I never fall in love.. Oh, yes i did.. My love for Allah, my mum and abah, my siblings and my very best friend.I'm the girl who is not jiwang or romantic. In fact, i'm the girl who didn't listening to the jiwang meleleh song... and i don't read all the romantic and jiwang novels.. I'm just a girl with happy simple life, a girl who loves reading fiction and horror novels, a girl who loves art so much, a girl who loves Harry Potter, Ron Weasley and Hermonie Granger in Harry Potter's life... I'm the girl who has Lupus for the whole of my life and I wish there's a magic wind that could help me find a cure for Lupus.. One day there will be a cure for Lupus, i guess?.. 
And I'm the girl who are always being alone in my fairy-tale that i own.. . I love fairy-tale and the prince charming.. But i know it's only a fairy-tale and prince charming doesn't exist at all... 

If "he" is really exist for me, only Allah knows.. Stop asking me about the"jodoh" coz Allah is the best planner.. HE know the best for me :')


Lillahi Ta'ala


4 SLE Supporters :):

Rezeki

Wordless Wednesday : Rezeki Allah Luas

November 19, 2014,2 Comments






2 SLE Supporters :):

Anak Sidek

Wordless Wednesday : Anak-Anak Sidek

November 19, 2014,3 Comments



Pernah tengok tak?

Dulu inilah kartun favourite zaman budak-budak.. Every week mesti dah duduk depan TV awal2 menanti siri animasi Anak-Anak Sidek..

Kisah Bun, Razif, Aman, Jailani, Adul dengan baju senget sebelah tu... best kan^^


3 SLE Supporters :):

Kitten

Wordless Wednesday : Dia Pun Sejuk

November 19, 2014,3 Comments


Musim hujan bukan manusia je sejuk
Meow pun sejuk^^


3 SLE Supporters :):

Sedekah

Wordless Wednesday : Sebaik-Baik Sedekah

November 19, 2014,0 Comments

0 SLE Supporters :):

Wordless Wednesday

Wordless Wednesday : Artist

November 19, 2014,0 Comments





0 SLE Supporters :):

Ustaz Kazim

Wordless Wednesday : Pesan Ustaz Kazim Elias

November 19, 2014,5 Comments




5 SLE Supporters :):

Family

Dah Besar

November 18, 2014,0 Comments

Dah lama kan tak cerita pasal my nephew, Adam Khaleef :)


Baru2 ni Adam Khaleef da konvo.. Alhamdulillah nampak happy je Adam Khaleef.. Siap ugut cikcu ni, kalau cikcu tak pergi konvo dia, dia pun taknak konvo... 

Deno memang nak pergi, kadang2 saja usik dia.. Hihiiii... Dah panjang, macam budak darjah 1 pun ada... Dah lama Adam Khaleef tak tidur dengan cikcu, baru2 ni pergi rumah kakngah.. dapatlah dia tidur sebelah deno. Sekejap je lelap...

Nakal2 dia pun, kalau deno usik takmo kawan dia, sampai boleh nangis! Alahai Adam Khaleef sayang.... :)

** Tahun depan naik darjah satu si hero ni^^



0 SLE Supporters :):

Gerai Pisang Goreng

Bila Usaha

November 18, 2014,3 Comments

Dah lama kenal mereka
Masa zaman deno sekolah lagi.....


Actually kedai jual pisang goreng ni dah lama ada.. Diusahakan oleh sepasang suami isteri.. Asalnya pasangan suami isteri tu bukak gerai kecik je kat tepi jalan.. Diaorang berdua je kat gerai kecik tu..

Makin deno membesar, makin maju gerai pisang gorengnya... Tak lama lepas tu gerainya makin besar... Pisang gorengnya sedap, lemak manis... And ada satu masa tu *deno dah lupa tahun .. Tiba2 nampak ada orang buat bangunan baru bersebelahan dengan gerai pisang goreng tu...

Rupa-rupanya itulah mini kedai makan diaorang... Dah takde gerai lagi.. Even tak besar, diaorang dah berjaya bukak kedai sendiri.. Sekarang bukan hanya pisang goreng.. Tapi macam2 jenis goreng--gorengan ada macam keropok lekor, tapai goreng, ubi goreng, jemput2 pisang, ikan celup tepung, air kelapa, ABC.. Macam-macam!

Diaorang pun dah upah pekerja sekarang ni... Deno and family memang jadi pelanggan tetap pasangan makcik dan makcik tu.. Bila deno pergi beli kat situ, pakcik tu mesti tanya khabar kesihatan deno. Sama macam dulu, humble dan baik sangat2..

Itulah bila usaha, apa pun tak mustahil kan.. :')



3 SLE Supporters :):

Artline

Sharpie

November 18, 2014,8 Comments


Baru beli set Sharpie marker
Act dah lama teringin.... heheh
Marker ni memang best untuk doodle
Warna pun cantik, nak kaler pun smooth je

Ini Sharpie biasa.. Ada jugak yang khas
Harganya lebih mahal ....  Mahal sket
Khas untuk doodle atas canvas/ kasut/ baju
Atas kertas pun boleh jugak ......
Deno pun ada plan.... Nak cuba conteng baju
Hihiiii... nantilah... satu hari ^^



8 SLE Supporters :):

Ibu Bapa

Walau Siapa Pun Kita

November 18, 2014,2 Comments


Muhasabah firi di pagi hari...
Ingatan untuk diriku juga...



*selamat pagi ~~

2 SLE Supporters :):

Doodle Art

Special Delivery For Me

November 18, 2014,5 Comments


Alkisah semalam
Kopi Soh or mesra dengan Kopi lukis untuk deno
Dia pun seorang doodler.. Cute2 art Kopi
Semalam ada special delivery of kuih untuk deno...
Thank you Kopi for this cute drawing!^^

Memang best dengan doodler and kartunis
Ceria je.. Semua best ^^



5 SLE Supporters :):

Ayu Candy

Us

November 17, 2014,1 Comments

This is us   *deno and ayucandy

Dah lama tak lukis deno dan bff
Rindu sangat2 ayucandy...  
Deno tahu ayu busy dengan kerja

Ayu, saya doakan segalanya dipermudahkan buat awak :)



1 SLE Supporters :):

Game

Semua Dah Buat

November 17, 2014,4 Comments


Tertarik nak share kat sini
Semua game kat atas ni game zaman kecik2 dulu
And semua dah buat.. dah pernah main...
Biasanya main ngan kawan2 sekolah la....
Memang best sangat2 kan

Kalau ajak main sekarang pun still ingat cara main^^


4 SLE Supporters :):

Lain Sikit Je

November 17, 2014,6 Comments



Perasan tak
Ada perubahan kat header

Hehe tak banyak pun.. Lain sikit je... Alkisah deno lukis gambar deno  ni untuk profile da comic yang deno join...t Dapat idea nak buat macam ni.. Sebelum ni doodle kecik je... Ini deno ambik isnpirasi dari gambar original deno sendiri

Pastu rasa nak letak header... Itulah yang tetiba je ada kat header tu.. hehe....


6 SLE Supporters :):

Nasi Lemak

Teringin

November 17, 2014,5 Comments

Sekali sekala teringin nasi lemak untuk breakfast
Biasa makan roti....


Nasi lemak sedap area KT deno suka satu tempat
Kat Chendering.. Sedap dan banyak pula nasinya
Biasa deno akan mintak yang separuh.. Dapatlah satu mangkuk kecil
As usual deno suka sambal ikan bilis, timun and telur rebus
Tu pun dah cukup kan :)

5 SLE Supporters :):

Segmen

Segmen : Blogwalking Bersama Ayuinsyirah

November 17, 2014,14 Comments


jom cepat2 klik banner ^^

14 SLE Supporters :):

Doodle

Doodle Monster

November 17, 2014,2 Comments


Actually this is my first time lukis doodle monster
Kesian... semua muka macam ngantuk kan
Terkesan jugak doodle ngan tuan dia ni
Maklum aje sekarang kat Terengganu hujan je
Setiap hari hujan.... Ngantuk je... Sejukkk

Doodle ni siap beberapa hari lepas...
Spontan je ... Deno sketch terus siap
Kali ni guna artline kaler2
Jarang guna tapi saja2 buat lain sket
Kesian kan doodle monster ni
Dengan monster sekali ngantuk

2 SLE Supporters :):

LUPUS fighter

Trust Him

November 16, 2014,7 Comments

Terkejut

Tak sampai seminggu pun, beberapa hari lepas baru dapat berita seorang rakan Lupus telah pergi mengadap Ilahi setelah lama berada di ICU..  

Hari ni baru dapat berita seorang lagi rakan Lupus teah pergi....

Al-fatihah buat Nurul Huda dan Siti Aminah... Tenanglah kamu wahai teman, terhapus segala kesakitanmu, hilanglah segala deritamu..... Semoga roh mereka ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman.. Aminnn...


Allahu.. sedih dengar berita kawan2 yang telah pergi.... Semoga diri ini diberi kekuatan dalam menghadapi hari2 yang mendatang... In syaa Allah ~~


7 SLE Supporters :):

Sejuk!

November 16, 2014,3 Comments

Sejukkkkkkk!


3 SLE Supporters :):

Segmen

Segmen : Blog Review By Parihh

November 15, 2014,8 Comments

blog review, segmen blog review, segmen blog review by parihh, blog review by parihh

klik banner ^^

8 SLE Supporters :):

Suamiku Encik Sotong

Dah Agak .....

November 15, 2014,7 Comments

Tahun lepas tak silap deno....

Dah lupa bila beli... Yang deno ingat deno nampak pasal buku ni kat newspaper. kan jarang tajuk2 macam ni.. Lepas baca sinopsis, terus cari and terus beli.. Hahah jarang kot beli novel2 macam ni ... hahah


Sekejap je terus khatam.. Kan sebelum ni banyak kan drama dari novel2 kan, semuanya kisah dari novel.... Macam2 jenis suami, suami ku ini, suamiku itu, dia suamiku.. macam-macam!

Pastu ada la deno pernah cakap ngan blogger ni.. Masa tu dia up status tentang drama kat Malaysia ni yang banyak sangat jenis suami kan.. Deno cakap la....

"Tak lama lagi keluar la tu suamiku encik sotong"

Haaaaa kan betul! Dah agak, memang keluar pun.... Yang deno ingat nanti kan si abang Is bercinta dengan si isteri encik sotong, encik sotong jadi "lelaki" balik, jadi "keras" balik, si isteri encik sotong nanti ter"pregnant" masa pegi Bali, pastuuu ops! Korang tengok aje la drama Suamiku Encik Sotong tuuuu... hihihi^^

:p


7 SLE Supporters :):

Lawak

Akibat Suka Menyibuk

November 15, 2014,3 Comments



hahahaha .. santai awal pagi
sumber daripada whatsapp group :p



3 SLE Supporters :):

Hujan

Dah Datang Da...

November 15, 2014,4 Comments


Duatiga hari ni hujannn je kan
Kat Terengganu ni macam tu la...
Dua hari berturut-turut hujan non stop
Musim hujan dah datang daaa....

Fuh sejuk jangan cakap la...
Air dah macam ais .............
Memang sangat sejukkkk!
Gelap je.. tengahari pun sama
Tengahari tadi kan nampak macam awal pagi
Tak sedar pun dah tengahari
Tahu-tahu dah pukul 12 lebih
Semua aktiviti luar perlu hold ...
Fuuu.... Sejuk!


p/s: tempat anda macam mana?>


4 SLE Supporters :):

Thank You!!

November 14, 2014,0 Comments

A video posted by Dayang Deno (@dayangdeno) on
Thank you Doodle Malaysia for all your support! *love*

0 SLE Supporters :):

Doodle Malaysia

Studio Of The Apes

November 14, 2014,5 Comments

Fuhhhhh

Last week *8 November 2014, DoodleMalaysia were invited to a doodle party by Studi0 Of The Apes. Khas buat ahli-ahli DoodleMalaysia^^ Ada aktiviti2 menarik termasuk doodle on wall! OMG! Seronoknyaaaaa...! Deno pun excited tau bila dapat tahu ^_^

Nak pergiiii!! Bukan selalu ada peluang nak jumpa geng-geng doodle a.k.a otai doodle ni... Semua deno respect! Tapi deno ni tak boleh suka hati nak pegi mana2 macam tu je. Bukan macam orang biasa, deno pergi mana2 mesti dengan segala barang capd and my ubat2 tu.. Plus my abah yang sentiasa risau anakanda bongsu yang tak berapa sihat ni, apatah lagi nak bagi travel sorang diri.... Hihiiiii :p

Frust tau tak dapat join, otai doodle tuuu... Pada deno diaorang ni master dah.. Tapi geng2 doodle semuanya baik and best.  Perghhh kalau dapat join mesti best experience ni!! Even deno ni baru merangkak dalam dunia doodle, memang teringin nak join and tengok "live" artwork diaorang .. Memang penyibuk kan? Hahahah..! ^^

Fuh fuh fuhhh boleh histeria kot tengok artwork diaorang, tu baru tengok dalam gambar. Kalau tengok secara live entah2 terus pengsan sebab awesome sangat!! Heeee^^ They're super talented!



this is pro

it's banana rain!! !! ba na na .. bananana... *tetiba teringat kartun Despicable Me


hye bro haz



grrrr aummmmm

doodle like a boss


Deno dapat pic ni from Doodle Malaysia^^ Dah dapat greenlight from admin abam Faz nak share kat sini.. hehehehh .. Awesome kan? Teringin deno nak conteng2 dinding tu, biar pun drawing deno ni ibarat kanak2 ribena, baru merangkak dalam dunia doodle tapi teringin nak conteng kat situ.. **Terbayang zaman kecik2 kena marah sebab conteng dinding rumah .. hahah

Gerammm.. Grrr aummm! Penuh wall dengan doodle art!!^^

Deno teringin sangat nak join...! Tiba-tiba je ada budak spec pink kat pakar2 doodle ni..  Memang nak kena rotan asyik menyibuk! Hahaha takpe barangan dulu, mana tahu kan nanti jadi kenyataan? heheh :p

mana la bro Rizal PaperbagHead ni...menyorok agaknya... kikiki :p

AND

This is suprised me! 
Oh DoodleMalaysia....... T_T

















Speechless.. I can't describe how happy i am with the support from geng2 kakak2 abang2 DoodleMalaysia. Even baru join, dah rasa macam lama kat situ coz DoodleMalaysia yang sangat  friendly and supportive! :')

I'm really touched for all your support and kindness guys.. Thank you so much cause make my day! Sangat happy even tak dapat join Studio Of The Apes doodle party... You guys freakin' awesome!!!!!

**psst2... geram tengok korang semua makan brownies...!


Pic credit from : DoodleMalaysia


5 SLE Supporters :):