Kejap Kejap - Dayang Deno

22.1.15

Kejap Kejap


Lama kot tak aktif update blog macam sebelum ni. Act deno baru baik demam.. Demam on and off.. Macam biskut chipsmore, kejap2 sihat, kejap2 demam. Deno pun hairan.. huuu..

Ni baru aktif buat design blog balik, mak aiii beratur! Nasib baik my lovely customer faham designer diaorang ni macam ni.. Kesian kat diaorang .. Banyak kot perkara yang berlaku sepanjang beberapa minggu ni .. ^^

Malam ni nak sambung kerja yang ertangguh.. Macam ni la bila dah sihat, memang tak reti duk diam sampai lewat malam buat keje. Bila tak sihat, macam pisang penyek lembik badan .. haha!! :p


**hugs dari sini :)

1 comment: