Sejuk - Dayang Deno

24.1.15

Sejuk

Maybe dah sampai kot winter kat Terengganu ni.. huuu..
Sejuk baq hanggg.. Tengahari pun rasa dingin je...
Tak hujan, matahari ada, tapi dingin je..


Deno ni kena flu.. Act dah hampir seminggu gak flu ni, bila dha sejuk2 macam ni, lambat la nak baiknya.. Sekarang ditambah dengan batuk2 kucing.. Hehee... Batuk2 kucing la kan, batuk yang tak teruk sangat.. Baru2 batuk

Tempat korang macam mana? Sejuk tak? Tetiba rasa kat sini macam Terengganu Highlands ... Heee... Tak dapat bayang kazen blaja kat Jepun, sekarang 6 darjahcelcius.. Sini 22 je pun sejuk .. burrr


4 comments:

  1. Batuk batuk kucing ? hehehe ^_^ malu malu kucing ade la. Kat kedah skrg ni panas lah. pasang kipas pun still berpeluh. Dia org panggil panas lit lit. haha

    ReplyDelete
  2. kalau kat sabah,panas..cuaca ok jer..

    ReplyDelete
  3. kuching alhamdulillah dah ok..

    ReplyDelete
  4. Yup betul tu.
    Kelantan pum sejuk gak. Tiey menabung INTI kat sini :)
    Jemput singgah : fatihahazanan.blogspot.com

    ReplyDelete