4000 Followers - Dayang Deno

28.2.15

4000 Followers

Alhamdulillah...

Blog www.dayangdeno.com dah mempunyai 4000 followers! Tahun ni blog deno berusia 6tahun dan tahun ke 6 inilah deno dapat 4000 followers :) Sekejap je kan, rasa macam baru semalam belajar buat blog.. hihik^^

Act deno tak sedar pun bila dah sampai 4000 tu.. Tak sempat nak printscreen.. Aduhaii.. Apa2 pun, terima kasih korang yang sentiasa support Dayang Deno.. Even deno banyak bebel je dalam blog ni, just simple personal blog yang tiada apa2 istimewa.. terima kasih korangg!! *love*

Oh ya, followers ke 4000 blog deno ialah blogger Fara Nabilah! Fara merupakan blogger baru dalam dunia blog.. Apa lagi korang, jom kita terjah blogger --->> Fara! :D


*muahh nah tangkap flying kiss sorang satu! :D


7 comments:

  1. 6 TAHNUN BERBLOGGING?! woahhh... Saya separuh tahun drpd angka tu, ihiks

    ReplyDelete
  2. tahniah. sy pon start blogging sama tahun dgn Dayang Deno ^_^ dulu lagi dah follow. tapi dua tahun je aktif, lepas tu dah berapa tahun tigngalkan dunia blogging :P tahun ni je aktif balik

    ReplyDelete
  3. banyak tuuuu.Tahniah.sy baru je ratus2 hehehe ;p

    ReplyDelete