Baru Nak Mula.. - Dayang Deno

25.2.15

Baru Nak Mula..

Hari ni my nephew duk umah
Biasa balik sekolah dia duk ngan pengasuh dia..
So, hari ni deno la jadi da nanny Adam Khaleef lepas dia balik sekolah.. hihik
It's 1am.. Baru mula bukak list my customer yang buat tempahan.. Siang tadi tak sempat nak buat pun.. Tadi pun keluar, Adam Khaleef lama sangat tak jalan2 ngan cikcu dia ni.. Rindu lettew... hihikkk..

Huuuu.. Baru nak mula :p



5 comments:

  1. Hehe..adam nak bagi cikgunya rest kejap..jenjalan baru buat keje

    ReplyDelete
  2. Salam singgah.. Lama tak bertandang ke blog ni.. Blog saya pun sunyi je.. :)

    ReplyDelete
  3. entah2 Adam yang jaga Cikcu dia..hehehe

    ReplyDelete