Baru Sehari... - Dayang Deno

20.2.15

Baru Sehari...

Alhamdulillah.

Selepas 4 hari bersama dan bertabah dinding
Akhirnya doodle art kami siap di Kampung Cina, Kuala Terengganu :)

kak Nisa, Dayang Deno and Shaz

Kami mula melukis pada 16 Febuari 2015 dan siap pada 6 petang 19 Febuari 2015. Sangat struggle nak siapkan mural kami sebab permukaan dinding yang challenging. Bak kata Shaz, memang bertabah dinding betul! Adoiii memang menguji kesabaran! Huuu semalam baru siap. Berkampung kat situ, mula awal pagi, balik lewat malam.

Kami bersama 4 hari, lukis sama-sama, makan sama-sama, gelak sama-sama... Akhirnya siap semalam. Artwork kami di sebelah Restoran Uncle Chua, Kampung Cina, Kuala Terengganu. Memang banyak Street Art kat situ, dan kami salah satu team yang melukis. Best sangat dapat melukis dengan Shaz and kak Nisa.

Ermmm, baru sehari hari ni tak jumpa akakNisa and Shaz, rindu sudah kawan-kawan. Kak Nisa and Shaz yang super amazing! Even ini adalah pertama kali jumpa kakNisa and Shaz, rasa macam dah lama kenal and best sangat coz diaorang yang super nice! Dayang harap dapat jumpa and melukis bersama korang lagi. In syaa Allah... And now, dayangdeno back to her life again. 

Our instagram :
Dayang Deno : dayangdeno
Shaz : Nerdlessart
Kak Nisa : gulaguliart



**hari ni jalan terhinjut-hinjut sakit kaki.. swollen knee, agaknya sebab duduk lama and bangunduduk je masa lukis tu... sakit giler hari ni nak bengkokkan lutut.. huuu patient Lupus dengan joint pain tak dapat dipisahkan! ok nanti dayangdeno update gambar and story kami doodle art di Kampung Cina, Kuala Terengganu :)


6 comments:

  1. comelnya lukisan doodle tu.. yaya pernh try buat tp tak jadi jugak.. buruk je yaya buat

    ReplyDelete
  2. Kak Dino, 6/3 ni saye akan ke Kuala Terenganu. Nanti saye singgah street tu yek....

    ReplyDelete
  3. cantik lukisan deno. bakat yang tak semua org ada. :)

    ReplyDelete
  4. bila melawat KT boleh leh tengok hasil kerja deno.

    ReplyDelete
  5. menarik, mana tahu nanti travel ke gannu, maka saya akan tahu ni hasil tangan deno hehehe

    ReplyDelete