Malu And Segan - Dayang Deno

28.2.15

Malu And Segan

Rasanya ramai kot yang tak tahu.. Dia macam tu.. huhuuu.. Act she is soo shy and penyegan punya manusia.. Siapa lagi kalau bukan  seketul manusia bernama Dayang Deno tu. Since kecik-kecik memang jenis penyegan giler.. Ish3.. *geleng2 kepala

Teruk betul... Act sampai sekarang penyakit segan, malu, low confident masih ada.. Uhuk2... Cuma sekarang dah kurang sket... All sebab my kakak.. Kakak la yang selalu push sebab adik bongsu ni yang malu + penyegan sangat -__-

Pernah join event.. Last year punya event.. First time jumpa ngan orang2 #KLSketchNation giler awesome and kami lukis sama-sama.. Segan giler sampai masa lukis pun gigil coz nervous.. Can u imagine sampai line yang lurus jadi tak lurus.. Nervous, awkward, seram sejuk.. Lagi2 if dengan kaum lelaki.. Mesti banyak pandang bawah je.... But nasib baik jugak kakak2 push adik ni supaya berani sket... Deno join event..

So, deno dapat satu pengalaman baru dalam hidup, supaya tidak terlampau malu and segan... She face her fears!!! 

Kadang2 geram ngan diri sendiri.. How la diri ni tak macam all my kakak 4 orang tu, berani je.. Tetiba adik bongsu sorang ni macam ni.. Ermm... lepas join event tu kan, macam ada semangat sket bila jumpa orang ramai, orang baru kenal.. Kalau tak, mak aiii memang nak kena debik sebab peyakit malu + segan ni... Hahaa!! Alhamdulillah penyakit ni dah kurang sket, boleh control even masih ada... Still dalam proses nak belajar.. Hihiiii...


**geram dengan diri sendiri.. thanks to all my kakak yang selalu push adik supaya berani


No comments: