Paksa - Dayang Deno

1.2.15

Paksa

Kena paksa..  Dari dulu lagi.. huuu
Sampai sekarang pun kena ma abah bising dulu baru pegi makan..
Hahaaaa :p


Ingat pulak zaman deno tecik2 dulu.. Bila admitted hosp je, mesti kena ceramah ngan doc sebab tak makan... Iya la kan, ubat masuk, tapi tak makan... Macam mana nak ada tenaga.. Then doc bagi pilihan, nak makan or nak doc pasang ryle tube?

Memang ngeri dengar ryle tube.. So, masa tu memang paksa diri makan even hanya sekeping roti or biskut... Pandai doc nak suruh kita makan.. Huu... Beberapa tahun lepas, pernah 'terpaksa' minum susu Nepro yang pekat giler tu ...  :p

Ermmm, tetiba ingat kat Dr. Lim, apa khabar agaknya my doc tu ya ...


**rindu pula kat nurse and doctor2 kat Wad KK1.. lama kat situ  :')


1 comment: