Please Jangan Demam - Dayang Deno

21.2.15

Please Jangan Demam

Penat masih tak hilang ....
Sekarang i got swollen knee
Act semalam lagi dah sakit masa lukis tu.. tapi malas layan sangat
Hari ni makin sakit, nak bengkok sakit giler! Tengok2 dah bengkak ghupenye
Huuu biasa la kan, Lupus patient and joint pain tak dapat berpisah
Hari ni pun berjalan terhunjut-hinjut senget... hahahaa...
Ni rasa macam nak demam pulak.. Err.. Nak kena makan ubat cepat2!!
Please jangan demam, habis la nanti satu badan sakit....!
Harap duatiga hari lagi baik la my joint pain ni sebelum jumpa doc next week
Hihik.. Ok korang nah tangkap my flying kiss dari jauh sorang satu :)


**harap my sendi cepat baik^^


1 comment: