Sabar Lebih - Dayang Deno

15.2.15

Sabar Lebih


Kita kena sabar lebih...

Apa yang tertulis dan ujian kat kita semua untuk kebaikan kita. Kadang-kadang ada juga terasa, bila nak pergi jauh, travel, bersukan, aktiviti lasak, kerja, semuanya terhad. Teringin tapi tak boleh dengan keadaan diri. Tak apa, sabar dan ingatkan diri mungkin deno tak mampu semua tu tapi Allah berikan deno rezeki bersama abah ma setiap masa yang tak semua orang dapat. Apa-apa pun dalam dunia ni, kita kena sabar lebih kan? :)

**thanks to all dayangdeno supporters and my customer yang faham ngan deno macam mana 

7 comments:

  1. ya...kita haruslah bersabar sebab Allah suka dengan orang yang penyabar..

    ReplyDelete
  2. sabar bebyk yer.. Allah sentiasa ada.. :)

    ReplyDelete
  3. Deno, tq... tq ajar saya untuk bersyukur. Kdg2 saya x bersyukur ngan keadaan tulang saya. Aktiviti terhad gak. Tp melihat deno tabah mcm ni, saya jd malu. Ujian deno lebih berat, tp deno lebih bersyukur dari saya. :'(

    ReplyDelete
  4. Tapi kan..Deno beruntung sebab deno ada orang sekeliling yang memang sangt manjakan deno,ambik berat..sebab deno sakit ni la tau..cer kalau deno tak sakit.entah2 deno kena dok jauh dari keluarga sebab kerja..tak de nya hari2 orang nak tanya "Deno sihat??"..

    ReplyDelete
  5. macam deno cakap... 'sabar lebih'

    hang on there!

    ReplyDelete
  6. SALAM DAN HI , JEMPUT UNTUK MENYERTAI 'IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQ SPECKI' MENANGI HADIAH LUMAYAN SEBUAH IPHONE 5S ORIGINAL DAN HADIAH-HADIAH LAIN. ---> KLIK SINI UNTUK SERTAI<---

    ReplyDelete