Lupus Zombie - Dayang Deno

3.3.15

Lupus Zombie

-google-

This is me..

Everyday.. Life as Lupus patient... Being zombie with weird eyes.. Haha!! Yes that's me.. Deno susah tido since dulu2 lagi, jangan hairan if korang nampak blogger Dayang Deno online sehingga 2-3 pagi..  Normal je tu... Biasa kalau deno awal tu, means betul2 dan sangat tak sihat ... And masa admitted ward, bleh la tido awal.. huu

Macam last 2 month kan, deno jarang update blog... Blog terabai... Bulan tu deno tido awal coz sangat tak sihat... Kadang2 kul 8pm dah 'pengsan'.. Tu memang tak sihat sangat la tu.. Ermmm, what should I do tonight? Try to sleep, I guess.. Kalau tak lena juga.. Buat kerja sket2 la kan ......


Ermmm


6 comments:

  1. try je tido ye deno.. kesian kat badan..

    hope awak sentiasa sihat di bawah lindunganNya.. take care!

    ReplyDelete
  2. SAYA PUN TIDUR LEWAT.. KALAU BEBETUL PENAT BARU TIDUR AWAL..

    ReplyDelete
  3. kalau tak tidur try la menjahit ke,sulam2 baju ke..ekekke...

    ReplyDelete
  4. Nini tido lewat zaman blajaq ja

    ReplyDelete
  5. Anda ditag! :) http://budakpurplish.blogspot.com/2015/03/tagging-game-liebster-award-iii.html

    ReplyDelete
  6. erkkkk jgn jadi zombie deno.byk2 kan rehat kay

    ReplyDelete