Update Hadiah Segmen - Dayang Deno

23.3.15

Update Hadiah Segmen

Dah join belum?

Simple segmen by deno and doodle master Rizalpaperbaghead :) Memang awesome sangat doodle from br Rizal ni, dah macam doodler master form Philipine : Kerby Rosanes. Tak kenal? Google je.. hehe.. Rizalpaperbaghead pun ala2 dia juga, lawa sangat artwork dia.. Deno? Masih banyak perlu belajar... huuu

Ok jom kita lihat hadiah untuk 5 orang peserta bertuah yang join Segmen Blogwalking #Part3

Art from Dayang Deno

x 2 pemenang



Art from Rizal_paperbaghead


x 1 orang pememang


x 1 pemenang


x 1 pemenang



Nak tak?? Mana tahu korang salah seorang pemenang bertuah tu? Hehe.. Apa lagi jom join segmen simple by Dayang Deno and Rizal_Paperbaghead!! 





5 comments:

  1. Replies
    1. Tuu.. link deno dah letak dalam entri dear :)

      Delete
  2. deno pun apa kurangnya,akak reti lukis orang lidi je :) Kena join jugak ni akak suka doodle artwork ni, comel,kreatif walaupun warnanya hitam putih. ;)

    ReplyDelete