New Sketch Book - Dayang Deno

15.4.15

New Sketch Book

New sketch book! This book from my friend^^ Kitaorang pernah jumpa kat doodle event @ The Bee last year. Ramai budak2 KLSN kat situ act... Thank you #manlee for this book! Hepiii... Then ada pulak logo KL Sketch Nation kat situ. Feeling kononnya jadi macam budak2 architecture, boleh buat urban sketch even realitinya saya hanyalah graduan course accounting... haha..  But serius urban sketch ni seronok, deno dah pernah sketch bangunan KTM . Klik >> SINI nak tengok ^^ hehehh


Sketch book ni deno guna just untuk sketch mana2 tempat deno pergi. So, sekarang pegi mana2 deno akan bawak buku ni and drawing pen 0.1. Oh ya, semalam deno baru tahu ada orang dah siap sketch dalam buku ni.. Siapa?? Orangnya ialah my nephew Adam Khaleef!! Aaaaa geram sebab tak sempat  deno rasmi buku ni, budak tecik dah conteng.. Nasib baik satu page je.. Lahaii bila dia jumpa tak tau la, tengok2 dah ada... Sabau je la..... 


*nanti deno share pic cover sketchbook ni yang deno dah siap doodle ^^

1 comment: