Okey - Dayang Deno

15.4.15

Okey

-google-

Hari dah sihat, okey^^ Beberapa hari ni memang on and off kesihatan deno.. Dengan migrain lagi, bila migrain lagi la satu kerja pun tak jadi.. Then moody je.. Memang menguji kesabran betul. Satu kerja pun tak jadi.. But now alhamdulillah okey :) Rasa sihat, takde lagi migrain and badan tak panas.. Dah boleh sambung kerja yang tertangguh.. Fuhh seram tengok nak kena lukis banyak2 tu... Huhu.. 

But namanya kerja kan.. Rindu nak blogwalking n santai blog macam sebelum ni. Ermm nanti la akan ada satu hari deno nak ngadap blog je. Sekarang quite busy ngan illustration. Deno rest pun, deno lukis2... Blog kesayangan dayangdeno ni, targetnya nak update hari2, insyaaAllah^^ Terima kasih orang selalu singgah teratak dayangdeno ni.. Deno sayang korang sangat sangat sangat *love


1 comment: