Pemenang Segmen Blogwalking #Part3 - Dayang Deno

29.4.15

Pemenang Segmen Blogwalking #Part3

Firstly, dayangdeno nak mintak maaf banyak2 coz lambat update pemenang for my simple segmen .. Huhuu busy sikit.. Maaf ea? 

Okeh korang boleh tengok nombor kat SINI

Jom kita lihat siapa yang kenaaaa :)



Winner from dayang deno :

Number : 
21 *random doodle
10 *flower doodle

Pm dayangdeno kat -->> SINI


Winner from Rizal_paperbaghead :

Number :
5 *doodle zine
8 *doodle button badge
19 *doodle postcard

PM Rizal kat -->> SINI


**pemenang sila pm nama dan alamat.. dan jangan lupa sertakan sekali link penyertaan dan nombor link sekali :)


Congrats pada semua pemenang! :) pada yang kurang berjaya jangan risau, next time deno buat simple segmen lagi ya ^_^



6 comments:

  1. tahniah pada yang menang..
    belum ada rezeki.. :(

    ReplyDelete
  2. alamak... sikit lagi nak jadi pemenang... belum ada rezeki jugak di sini.
    Tahniah kepada pemenang !!

    ReplyDelete
  3. Wah .. Tahniah pemenang .. Saya pun takde rezeki

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah ada rezeki disini...

    ReplyDelete