The Nanny - Dayang Deno

20.4.15

The Nanny

Dah seminggu pun..

Seminggu Dayang Deno jadi The Nanny untuk hero Adam Khaleef *my nephew. Biasanya Adam Khaleef stay ngan pengasuh, tapi sebab makcik dia ni duk umah dia 2 minggu... Dia nak tinggal ngan cikcu dia je :p

Pic Adam Khaleef terbaru

Nasib baiklah Adam Khaleef tak nakal, degil sikit je.. Hahaa.. Biasa la budak-budak ni, ada la juge degil dia sikit2. Orang dewasa pun degil jugak kan.. Hehe.. But Adam Khaleef alhamdulillah baik and dengar cakap. Tadi dia pun dah settlekan homework... 

But.. bila time tengok tv and ada kartun favourite dia, takde chance la cikcu nak tengok movie.. huhuu... Takpe la bukan selalu ngan dia ^^


**2 minggu jadi The Nanny :p


1 comment: