Rindu #Part2 - Dayang Deno

29.5.15

Rindu #Part2

Dalam entri sebelum ni, deno cakap rindu .. Entri ni pun sebab rindu..



Ermm.. act banyak sangat story yang deno nak taip cerita kat sini. Banyak sangat sangat. Tapi tak sempat, tu je. Macam deno cakap sebelum ni, deno nak cuba jadi konsisten update and blogwalking sket2 macam sebelum ni.. Tapi bulan ni aduhaiii, deno busy sikit.. Drawing pun tak siap lagi. Deno ada join doodle event last week, and next event bermula esok *30 Mei

Event Floria di Putrajaya bermula 30 Mei - 7 Jun 2015. Deno melukis kat situ, tapi deno just ada kat sana pada weekend:  30, 31 Mei and 6,7 Jun.  Deno dan kawan2 kat sana.. Weekday deno rest... Nak join semua 9 hari,  tak larat sebab dengan keadaan deno dialisis, dengan kesihatan macam ni memang tak larat.. Weekend okey sikit. Abah beri 'greenlight' join event ni, yay!^

Rasanya after 20 Jun, release sikit. Inshaa Allah.. Dayang Deno pun rindu kawan-kawan blogger! ..... and mungkin deno akan join event blogger 13 Jun nanti.. hhi.. ada rezeki jumpalah kita nanti :)


**rinduuuuu



4 comments:

  1. jalan2 sini :)

    http://theathra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hai deno! I'm your new reader. Nampak belog awak dekat twitter hehe. Nak invite awak join GA dekat blog kita. :)

    inijurnalkitapunya.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. deno!! mish pun rindu ni...lama tak jenguk deno kat sini...hee...alhamdulillah..murah rezeki Allah bagi dengan kelebihan deno tu kan.

    ReplyDelete
  4. Nak cakap rindu.. Saya ni laki orang.. Hehehe

    ReplyDelete