Commission Artwork by Mr. Ryan - Dayang Deno

4.6.15

Commission Artwork by Mr. Ryan


Doodle city plus doodle flowers and doodle monster^^ Order by Mr Ryan semasa deno melukis di Floria, Putrajaya last week. Alhamdulillah semalam baru siap. Deno berada di Floria hanya pada waktu weekend. So, sabtu ni deno akan serahkan pada pemiliknya.

Deno ambil tempahan doodle art. Korang nak dalam frame, taknak frame, on canvas, totebag, pencil case pun boleh. Just beritahu nak artwork macam mana.. Inshaa Allah deno cuba buat yang terbaik. Jika berminat,  korang boleh hubungi Dayang Deno ya.


DayangDeno :
Email : pinky_deeno@yahoo.com
Instagram : @dayangdeno



3 comments:

  1. aduhai mcm mn lah blh ada daya kretif mcm ni ye? hehehe..jeles plak rasa

    ReplyDelete
  2. saya adore kak deno sangat sangat

    ReplyDelete