Dah Sebulan - Dayang Deno

3.6.15

Dah Sebulan

Dah sebulan kat sini^^


Kejap je rasanya.. Deno rindu sangat nak menaip blog and kawan2 bloggers  *love

Lama kali ni dayangdeno stay kat umah kaklong. Lepas geram betul ni.. hehe^^ Macam last year, every three month deno datang sin...  Untuk this year, ini la first time deno datang sini and stay lama. Act deno dah lama nak datang sini, but kes denggi teruk kan baru-baru ni.. Sekarang dah okey^^ Dapatlah deno lama kat sini.. Plus ada beberapa hal family yang buat deno lama kat sini..

Mungkin selepas seminggu Ramadhan baru deno balik ke Terengganu.. ^^ and... act ada juga  cerita yang best deno nak share ngan korang tau, nanti ya... Agak busy deno kat sini, artwork., event... dapat ramai kawan baru, and banyak juga my dream come true dalam bulan ni... Alhamdulillah :)



**rindu my nephew kat ganu, Adam Khaleef 


No comments: