Doodle At IJN - Dayang Deno

4.6.15

Doodle At IJN


Alkisah bila dayangdeno ke IJN last 2 weeks. Tahu aje la bila ke hospital, for sure waktu menunggu agak lama.. So, deno siap2 dengan senjata deno iaitu my sketch book and artline. Yay!

Macam dayangdeno tu, dia takde gadget2 canggih... Biasanya bila dia pergi hospital dia akan bawa majalah, buku or sketch book. So, tak la bosan waktu menunggu tu. Deno hairan la orang yang selalu complaint lama menunggu, diaorang ingat doc tu ramai.. Cubalah positive sikit, patient ramai kan... Mestilah lama menunggu.. Deno boleh tunggu 5-6 jam.. Siap sempat makan lagi...

Mana kita tahu entah2 doc pun belum makan kan.. Kesian kat doctor... Sabar la, Allah sayang orang sabar tau^^ Haaa deno tuggu doc, akhirnya siap artwork deno :)


**doodle kat mana-mana pun boleh :)

8 comments:

  1. huh!! sempat je ea... siap dahhh dia punya artwork pon memg cantik kebaboommm.. kalau yoorin ada pen ngan kertas, tak de maknanya jadi doodles..silap2 conteng2 je.. takpon jadi kapal terbang.. kah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh takpe. boeh cuba banyak kali mesti jadi :)

      Delete
  2. cantiknya.... tasha kalau nak melukis tak tahu la jadi apa.... xda bakat

    ReplyDelete
  3. mungkin yang tak sabar tu sebab banyak komitmen lain..nak kena ambik anak,nak kena masuk kerja..yang pasti sabar tu perlu..kan??

    ReplyDelete
  4. TERSANGATLAH RAJIN.. KALAU BUAT CAMTU, BERAPA LAMA UNTUK DISIAPKAN..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama juga, tapi kalau non-stop buat tak la sampai satu hari.. berjam jam jam juga la.. hiihiii sebab deno buat detail :)

      Delete