Ermmm - Dayang Deno

12.6.15

Ermmm

Ermm.. Tiba-tiba on lappy menaip laju-laju.. 1.10am

-google-

Act deno demam. Dah dua hari demam. Malam ni okey sikit, harap esok dah takde demam :) Tadi deno duk buat satu artwork untuk customer ni haaa.. Suddenly rasa nak bukak lappy. Lappy deno tu dah uzur, nasib baik ada lappy kaklong yang super power ni.. Berangan deno nak lappy macam kaklong punya, senang..  Ini buat kerja pun berjanggut tunggu loading lahaiii... nanti la kita simpan sikit2 nanti beli baru... hoyeah!! Lukis.. Entahlah kadang-kadang masa takde mood pun boleh je tangan lajuuu je doodle macam-macam.. Boleh dikatakan, waktu sedih pun boleh lukis.. Mengubat hati yang duka nestapa dengan melukis.. But for sure artwork tu akan terhasil ikut mood deno la. Kadang-kadang kawan pun boleh tegur, kenapa drawing macam pelik je... But my bigbos #doodlemalaysia cakap my stroke ialah stroke happy.. Heee mostly deno happy :) Kadang-kadang memang ada perkara buat kita sedih kan, tapi macam itu budak Dayang Deno tak boleh sedih2 banyak nanti stress, mula la encik SLE tu ngada2 nak "bangun" kan.... hihii.. Nasib baiklah deno apa2 kejap je moody dia, pastu okeh balik... :)

**harap esok dah tak demam :)


9 comments:

  1. get well soon deno...tamo la stress2..tapi kalau stress boleh mendtangkan ilham syok jugak kan

    ReplyDelete
  2. get well soon dayang deno . hhehe

    ReplyDelete
  3. hye hye.. nice seeing kamu tadi. nice artwork. semoga success dlm apa jua yang kamu buat :D

    ReplyDelete
  4. Bila demam nak buat apapun tak larat..
    Moga cepat sembuh hendakNYA..

    ReplyDelete
  5. JANGANLAH DEMAM DENO.. NANTI TAKDE ORANG NAK MELUKIS DOODLE..

    ReplyDelete
  6. semoga cepat sembuh ye dik deno..

    ReplyDelete
  7. semoga cepat sembuh dik :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com

    ReplyDelete