My Birthday - Dayang Deno

3.6.15

My Birthday


Happy birthday dayang!! *lompat2!

Eh bukan hari ni. Act my birthday last week on 28 May :) Deno baru berkesempatan update .. hihi^^

To Dayang Deno, tolong terus kuat, tolong terus semangat, semoga sentiasa sihat, sentiasa senyum, sentiasa positive and semoga Allah berikan awak ketabahan dalam menghadapi setiap dugaan dalam hidup awak. Amin! :)

Even takde kek besar, majlis besar, makan besar... deno happy sebab masih ada family. Doa daripada family bagi deno dah cukup... and tahun ni ada my few friends yang celebrate my birthday walaupun simple. Tu pun deno dah hepi sangat ^^


*terima kasih family dan kawan2 yang wish birthday dan mendoakan dayangdeno.. May Allah bless all of you always :')


6 comments:

  1. Nak wish lagi.. Happy birthday Dayang Deno! 😊

    ReplyDelete
  2. Happy besday.. besday sy 27/5.. dekt2 je hari kte..hehe

    ReplyDelete
  3. happy birthday to u deno... may all wish comes true may Allah bless u...
    belanja nuff 5x click click click...

    ReplyDelete
  4. Happy birthday sis Dayang deno . Semoga sihat selalu and comel selalu . Hehe . Jemput lah singgah blog baru kita ^^ http://thecmdesign.com/

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday dear!!! semoga deno dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki..sihat selalu, happy selalu.. :-)

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday sayang.. semoga deno terus kuat dan kuat !

    ReplyDelete