Spontan Lagi - Dayang Deno

5.6.15

Spontan Lagi


Drawing semalam.. Sebenarnya spontan je, kalau korang tengok apa2 artwork yang deno conteng, semua takde plan. Deno just mulakan and then, siap. Biasa macam tu la...

Macam artwork kat atas ni, pun sama. Tangan gerak je lukis, tahu2 dah penuh sikit. Selalu macam tu la.. Macam drawing bunga-bunga deno yang sebelum ni pun, deno just buat. Ermm act banyak lagi nak explore drawing.. Cuma belum cuba.. Hihik :)

**korang pun boleh buat coz doodle is conteng apa sahaja ^^


11 comments:

  1. Pergh hebatnya. Mcm autopilot je jari DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. lee jom buat sekali jom :) anyway thank you :)

      Delete
  2. tak retiii . konfim huduhhh hihihi

    ReplyDelete
  3. fuhh..hebatnya spontan je boleh lukis camni punya lawa. hebat... :)

    ReplyDelete
  4. Yg ni mmg smart. Free hand kan?. Trus lukis je. Kemassss.

    ReplyDelete
  5. Singgah jenjalan pagi. Semoga hari ini lebih baik dari hari semalam

    ReplyDelete
  6. Ya Allah.. cantinya lukisan deno.. Hebat sungguh kurniaan Allah untuk deno.. Ira suka sangat lukisan deno.. huhuhu :)

    singgah sini & join tau :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  7. Spontan tu lah yang cantik..

    ReplyDelete
  8. tak sabar nak tunggu buku Sally..mihmihmih :D

    ReplyDelete