Tempahan Design Kad Raya 2015 Dibuka! - Dayang Deno

3.6.15

Tempahan Design Kad Raya 2015 Dibuka!


Tempahan dibuka! Yay! :D

Semua boleh, kartun doodle single, couple, family atau apa-apa sahaja la siap dengan background.. Nak digital potrait pun boleh, yang design simple tanpa doodle pun boleh :) Deno hanya mengambil service design tau, untuk print korang boleh contact kak ShidaRidzuan. Selain daripada tu, kad raya ni boleh juga jadi dalam bentuk digital.. Mana tahu kan korang nak beri kad raya pada kawan-kawan melalui facebook, twitter, blog ke.. kan? :)

Insyaallah deno akan cuba buat yang terbaik! ^_^

Jika berminat boleh contact deno di :
Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: tempah jangan tak tempah.. hehe :)


6 comments:

  1. Nak tempah edit blog tempat deno,boleh tak sempena bulan ramadhan ni untuk sebulan lepas tu bila raya tukar lagi??Boleh tak??

    ReplyDelete
  2. dah mula terasa mood raya dah;)

    ReplyDelete
  3. tak lah...maksud saya template utk terus raya nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh boleh. but lepas 10hb sebab quite busy... hihiii

      Delete