Ter Senyum? - Dayang Deno

16.6.15

Ter Senyum?


Kisah last two days waktu event Sepetang Bersama Blogger & Yeo's 2015.. Excited dapat jumpa Uncle Gedek!^^ Alkisahya nak buat wajah serius sama macam Uncle, tapi entah kenapa nak senyum and gelak je.. Agaknya sebab happy sangat dapat jumpa Uncle!

Hasilnya.. Dapatlah picture Uncle dan Dayang Deno yang terrr senyum. Wajah serius Dayang Deno tak jadik! Uncle maintain je. Hihiii.. Sorry Uncle.. Takpe2 next time saya cuba buat sehabis serius and berkerut.. hehe....


6 comments:

  1. dayang dear, akak emme ni

    meh tgk post akk ni =)

    http://emmeinayah.blogspot.com/2015/06/bolehkah-pesakit-lupus-sle-mengamalkan.html

    ReplyDelete
  2. alaaa nak jugok. kitew kenal uncle ni (dari blog je). tapi dia tak kenal kita lak ahahaa

    ReplyDelete
  3. bestnya dayang dapat jumpa uncle gedek kekeke

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum jemput singgah dan baca review saya

    http://comot-pink.blogspot.com/2015/06/testimonial-reserve-kembalikan-awet.html

    ReplyDelete
  5. Haha! Sampai hajat uncle juga nak jumpa Deno! dapat hadiah lagi! Hurey!

    ReplyDelete