Floria Putrajaya 2015 - Dayang Deno

30.7.15

Floria Putrajaya 2015

It was like a dream come true dapat bersama-sama awesome people di FLORIA pada 30 Mei- 7 Jun 2015 yang lalu di Putrajaya. Having so much doodle with my new friends! Thanks to Deluqies Art team and my idol, Mr. Moribayu for inviting me to involve in this event.

Tak pernah expect dapat join event macam ni, biasa berangan je... hehe.. Betul cakap Mr. Moribayu, never stop dreaming coz satu hari nanti, tak mustahil impian kita akan menjadi kenyataan kan :')


Okeh, pendek cerita... Jom kita tonton vlog daripada kak Azah Sekalisekala^^ We spent few days together and exploring the Floria!! *love


Speechless.. Even hanya seminggu, kita dah jadi macam family.. This is a very wonderful experience and memory for me..  I will never forget you guys and till we meet again... Inshaa Allah  :')


**Rinduuuuu


13 comments:

  1. Same to me, dayang. Miss you guys so much. Dayang jaga diri, jaga kesihatan. InsyaAllah kita jumpa lagi tau :)

    ReplyDelete
  2. salam aidilfitri maaf zahir batin., wahh meriahnyer uoolss ;p

    ReplyDelete
  3. Boleh saya kenal dengan pengurusan team awak.. Maybe satu hari saya nak create event kat Melaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba contact diaorang kat website ni : http://deluqies.com/

      Delete
  4. selamat hari raya.. deno...

    wahhh bestnya..

    ReplyDelete