Kad Raya 2015 - Dayang Deno

12.7.15

Kad Raya 2015

Budak spec and plappy^^

Tahun ni print sikit je kad raya.. Huuu tu pun last minute contact blogger Shida untuk print^^ Macam tahun2 lepas pun, deno print dengan kak Shida... and deno juga ada sponsor satu giveaway by blogger Sally last two weeks dengan kad raya Dayang Deno ni haaa... :p

Pada yang tak dapat jangan sedih tau, nanti deno update versi digital punya.. Siapa nak amik pun boleh... :)  Eh, next week raya!! 

3 comments: