Raya Tahun Ini - Dayang Deno

30.7.15

Raya Tahun Ini

budak pipi pau

Tahun ni sederhana sangat, plus dengan pemergian pakcik dan makcik deno dalam masa terdekat. Makcik pergi mengadap Ilahi pada bulan Ramadan baru-baru ni.. Rasa lain sangat sebab biasanya setiap kali raya, makciklah yang paling riuh bila beraya keluarga sebelah abah... Pakcik pula, arwah mesti ke rumah bawak lemang pada malam raya... Tahun ni dah tak ada.. Memang rasa lain sangat... Al-fatihah....

Tahun ni juga, seperti tahun-tahun lalu.. Family deno tak berpakaian sedondon sebab taste kami berbeza.. Abah warna ni, my mom warna ni, kakak warna tu, adik nak warna ni... hihik.. 

So, warna-warnai macam tahun lepas juga... Kecuali kakak2 deno yang sudah berkeluarga...

Deno, as always baju raya suka yang simple.. warna tak banyak.. corak tak banyak, plain je.. Tahun ni deno pilih turquoise blue. Simple je :)

Even batuk and flue waktu raya, dapat juga beraya dengan semangat! Hahaa duit raya pun dapat! Best2 :D


**raya kan sebulan... hehe


8 comments:

  1. polkadot...
    slamat hari raya deno.
    xdpt kad raya dr deno thn nie..
    hmmmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. deno print sikit je abam shark... amik yg digital ya :)

      Delete
  2. selamat hari raya deno.. simple pun cantik je kzaza tgok bju deno tu..

    ReplyDelete
  3. akak pun suka plain je.tak mau corak2 sebab akak gemuk..hahha

    ReplyDelete
  4. still tak terlambat nak wish selamat hari raya kan =)

    ReplyDelete
  5. cute je tudung turqoise dot-dot... :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya..budak comel..

    ReplyDelete