Juling Mataku - Dayang Deno

18.8.15

Juling Mataku

Alkisah berpinar juling mataku


Dapat request daripada seorang client ni. 

Dia inginkan canvas yang besar, sangat besar. First time dapat request macam ni. Besar kan, dah tentu line dia banyak. Bertabah buat line, juling pun ada mata ni. Ada satu ketika, deno nampak line deno lukis tu macam bergerak-gerak. Cuba korang pula tengok line dalam pic atas tu lama-lama. 



3 comments:

  1. Bukan senang nak buat line-line macam ni.. Nampak je macam senang.

    ReplyDelete
  2. pening jugak kalo tengok lama2.

    macam mana la tahan mata masa lukis tu

    ReplyDelete