My Huge Artwork - Dayang Deno

20.8.15

My Huge Artwork

Sebelum ni, dayangdeno pernah update  mengenai artwork bersaiz besau gedabak tu kan. Inilah hasilnya sampai juling berpinau mataku.. Ini juga first time deno buat artwork besau gedabak atas canvas.

Gedabakrism betol.  Tenggelam tuan empunya nak conteng


Ambil masa seminggu nak siap, bertabah juga la. Part rambut sahaja pun susah. Canvas ni besar, deno pun tenggelam. Masa beli canvas pun, nasib baiklah my sis tolong bawakkan, nak harapkan deno ni memang tak mampu nak angkat seseorang canvas ni...   

Macam-macam style kot masa nak mula conteng. Kejap jadi spiderman, batman, superman. Part detail pun aduh, sabar jelah. Sebelum conteng and canvas still kosong, banyak kali bismillah nak buat tapi tak buat, nervous. Kena inum air dulu la, rilex dulu la sebab nervous punya pasal. Risau sangat sebab canvas mahal kan, bayangkan kalau tak jadi, pengsan! Tapi syukur siap juga.

Lega sangat-sangat alhamdulillah!


Instagram : dayangdeno
Art page : Dayang Deno Art
Fb page : dayangdeno.com



12 comments:

  1. Wah Deno... nampak mata jer.
    Cantik artwork tu... untungnya hai sapa yang dapat :)

    ReplyDelete
  2. wow...memang seni sangat..

    this is very good!!

    ReplyDelete
  3. nice akak...
    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Deno boleh ajar saya melukis dengan kaedah ni.. Minatlah..

    ReplyDelete
  5. wah hebatnya... kagum dengan bakat dayang

    ReplyDelete
  6. wah besarnya akk ingat printed mulanya.. Tahniah dyg..

    ReplyDelete
  7. wah..besarnye..tahniah!berjaya.hihihi..saya pun bdk art juge..slm kenal yer deno..bw dr www.housewifearts.blogspot.com..done follow blog deno

    ReplyDelete
  8. fuh dasattt. size ape tu? A1? A0?

    ReplyDelete