Santai Lukis - Dayang Deno

28.8.15

Santai Lukis

Act dah plan since last week.. Nak melukis bersama my friends, Syed and Ismat. Selama ni hanya berbual di alam maya, alhamdulillah ada rezeki dapat kami berjumpa dua hari lepas...

Diaorang pun from Terengganu! :) Excited juga nak jumpa coz selama ni tak pernah tengok diaorang melukis and artwork dua jejaka ini 'live' depan mata.. Hihiii... Akhirnya bertemu jua kami di sebuah Cafe di bandar Kuala Terengganu bersantai sambil melukis dan berbual :)


Seorang jejaka mahir menggunakan watercolor, seorang lagi jejaka dalam masa 5 minit sahaja siap melukis karikatur.. Cantik sangat and i love it! :) Honestly agak segan nak jumpa, maklum sahaja tak pernah berjumpa kan... hehehe.. They are very nice, friendly and humble, seronok dapat kenal korang wahai Syed and Ismat :)

Act kami bertiga bukanlah belajar bidang art.. Syed bidang architecture, Ismat medic and Dayang Deno accounting.. but we love art! Betul socializing with art people is different, mula-mula deno ada rasa segan and awkward but once dah jumpa, lain pula jadinya.. Kami dapat berbual macam-macam mengenai art, non stop and it's fun!

And thank you juga Syed and Ismat for supporting and being my very first Garaj Komik buyer^^ Inshaa Allah ada rezeki kita jumpa lagi :)



8 comments:

  1. Yes! agree, art people is different, selalu sangat dengar org ckp cemtu.
    "Art ,tak kenal maka tak cinta" :)

    ReplyDelete
  2. wahh syoknya deno..siap melukis lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. deno lama kat kl dekat 3 bulan... bila balik ganu ni jumpa kawan2.. heeee pes time jumpa tapi dioarang friendly sangat :)

      Delete
  3. Betul.. memang seronok bila dapat berkongsi idea dan berbual tentang apa yang kita suka.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes sangat seronok ! macam-macam yang dibualkan .. hehe

      Delete