Yes - Dayang Deno

27.8.15

Yes

P1 telah disenaraihitam dalam hidupku! Huh!

Patut la ramai yang nasihatkan deno supaya terminate P1... ok cerita P1 kita tolak tepi, malas dah cakap itu wifi hampeh!

Dengan tekad dan sebulat hati, nak tukar wifi! Semalam terus keluar carik yang baru.... And thank you abah belikan kita wifi baru.. ! Yay! Hepi kemain lagi semalam dapat baru punya.

Baru dua hari duk ngan kite budak nih

credit : google

... Deno harap YES baik and behave.. errr dah macam pet pulak hehe :p And thank you jugak kat kazen *Aisyah Nadhirah yang suggest YES semalam. Ni pun line laju and ok je, harap kekal lama macam ni :)


9 comments:

  1. dulu pakai P1, ok je.. hehe
    sekarang pakai maxis.. macam hampeh... :)

    ReplyDelete
  2. memang best la pakai wife YES....boleh berblogging selalu...hehe...

    ReplyDelete
  3. Sekarang pakai unifi.... mahal.... ok ke YES ni atau coverage ikut tempat?

    ReplyDelete
  4. adam pakai yes. kalau tengok youtube xda buffering. memang laju. Tapi mai time dia meragam mohon isitifar banyak2. adam dulu menyumpah mcm2. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ker.. ni baru pakai beberapa hari... harap kekal okey... hehe

      Delete