3D - Dayang Deno

8.9.15

3D


Alkisah buat 3D kononnya

Pic kat atas hasil drawing selama 2 jam. Dah nampak macam perigi buta! Act deno tak puas hati sangat coz dia senget sket and lubang tu tak nampak macam okey sangat.. Sepatutnya lebih gelap tapi sebab guna pen je, puas dah tengeh gitulah hasilnya.... And bahagian tepi dia tu, puas dah touch up, tapi begitulah paras rupanya... hehe

Thanks kawan2 yang sentiasa support dayangdeno dalam arts and blogging  **love :)



8 comments:

  1. ni pun dh awsome.. tgh pikir mcmana dayangdeno buat.. guna tona ke?

    ReplyDelete
  2. NAMPAK 3D SANGAT NI DAYANG DENO !
    Bravo

    ReplyDelete
  3. Wow hebatnya lukis 3D
    imaginasi tinggi :)

    ReplyDelete
  4. tak pernah buat lg lukisan 3d..nnti nk cuba..lah..jemput ke blog saya..www.housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete