Artwork Untuk Iffah - Dayang Deno

26.9.15

Artwork Untuk Iffah

Artwork untuk cousin deno, Iffah..

Translate bahasa di atas : Iffah Adibah

Iffah, 5 tahun lebih muda daripada deno dan dia belajar di Jepun. Dua tahun Iffah kat sana and last month Iffah balik. Rindu my cousin yang kecik comel tu, tapi orangnnya pandai dan fasih berbahasa Jepun! Iffah sebulan di Malaysia dan akan kembali ke Jepun beberapa hari lagi.. So, deno takde apa nak bagi kat Iffah, just buatkan artwork untuk Iffah. 

Deno tulis pun nervous coz bahasa Jepun kan, kalau kita silap tulis sikit pun nanti jadi nama lain, maksud lain. But, bila maksu baca (ibu Iffah) dia cakap betul deno eja nama Iffah dalam Japanese! **Act maksu dan ayahsu deno pun tahu bahasa Jepun sebab dua2 belajar di Jepun dulu

Deno berjaya tulis bahasa Jepun dengan betul  and Iffah pun suka, alhamdulillah. Iffah akan kembali ke Jepun lusa dan artwork ni dah selamat bersama Iffah. To dear iffah, kakno doakan Iffah berjaya kat sana ya... and nanti balik buat balik kitkat chees tu banyak2 ya, sedappp.. **tak malu ni hahahhh


Ifa san!!  グッドラック !!  


3 comments: