Santai Petang - Dayang Deno

26.9.15

Santai Petang

Last week punya story! :D

Plan untuk bertemu kawan-kawan. Dua hari sebelum bertemu, memang dah janji and plan dengan kawan-kawan untuk bertemu di The Curve. Semuanya jejaka2.. Aduhaii sejujurnya deno sangat segan, tapi bak kata kakhana ,deno mesti berani bertemu kawan-kawan. Act agak nervous sebab salah seorang kawan yang selama ini hanya berhubung melalui maya, akan datang bersama Redza.. Deno pernah update mengenai master realism Redza Izlan. Kalau korang terlepas boleh klik kat-->> SINI

Bila kami berempat dah bertemu, apa lagi chatting and doodling la kan.. Errr, deno ada lukis sikit je, tetiba "art block" bila kawan-kawan sampai! Heee... Act agak segan and awkward mula-mulanya bila bertemu my new friend, Fakhrul Naim namanya ~~

ini orang osem

Mula-mula memang awkward.. Tapi macam deno pernah cakap sebelum ni, socializing with art people is different! Mula-mula rasa macam awkward, rasa segan sket.. pastu hamik ko gelak2 berbual macam dah lama kenal.. Plus ini Mr. Naim asyik buat deno nak gelak je.. haha!! Sabau2  :p

And macam biasa la.. kita lukis ~ ~

kiriii.. otai realism....  kanannn... sketch 


jejaka2 doodler : hazizy, redza, naim

Terima kasih Mr. Naim yang lukiskan satu artwork untuk saya, love it! Next time buat lagi ya :) Redza... macam biasa sifu realism, arwork memerlukan masa untuk siap! Hurmm cuma kali ni tak dapat spend masa lama sket coz dah lewat petang...

my artwork yg spontan

Deno pun tak sempat nak berikan artwork pada kawan-kawan coz artwork deno detail, tak sempat siap...Next time kena lukis dulu half, then bila jumpa baru sambung, baru sempat siap! Biasa artwork detail amik masa sikit.... Huhuu..

To Mr. Naim next time jumpa hang kena lukis besau2 penuh satu page tu! Ini satu paksaan hokeyy.. hahahaa! **gelak kejam.

Anyway, I'm having so much fun with you guys!! Inshaa Allah.. till we meet again.. :)

xxxxx

Ig : dayangdeno
Ig : fakhrulnimasri
Ig : redzaizlan
Ig :  jijsquall


12 comments: