Cover By Joshua - Dayang Deno

31.10.15

Cover By Joshua

Ingat tak.. Deno pernah share mengenai Garaj Komik? Deno collab bersama-sama kawan dari Doodle Malaysia :) Garaj Komik Siri ke 2 ni ada pelbagai cover daripada deno dan kawan-kawan... and salah seorangnya ialah Joshua :)

Cover by Joshua

Mudah je nak dapatkan.. Boleh beli melalui shopee.com.my, just klik link kat bawah, korang boleh beli secara online. First time user akan M10 voucher, boleh digunakan untuk pembelian RM20 dan ke atas :)



**korang jugak boleh pilih cover by deno dan kawan2 lain di SINI :)


No comments: