Senyum - Dayang Deno

7.10.15

Senyum


Lama tak melukis menggunakan paint
Tangan banyak guna pen dan artline je.. huhuu
Hari ni lukis diri sendiri nd plappy senyum je..  guna mouse and paint pulak
Errr sorry plappy dia punya mulut tenggelam sebab dia too fluffy hehe

Anyway, nah flying kiss daripada dayangdeno... muahhh! *tangkap!



8 comments:

  1. Dah boleh senyum dah.. walau tadi waktu memandu tak boleh senyum.. ;)

    ReplyDelete
  2. Guna paint je punt cantik.. Boleh ajar saya melukis guna paint? :)

    ReplyDelete
  3. yeayyy dapat ni...ape pun kena sentiasa senyum..baru nampak muda kan..hahaha

    ReplyDelete
  4. comelnye dayang lukis ngan paint.. cantik..")

    dayang masih ada SLE ye? Boleh cuba Vivix, bantu tingkatkan imunit.. master dalam shaklee juga bekas pesakit SLE. beliau survive dengan vivix dengan izin Allah.. Alhamdulillah, sekarang beliau bebas SLE.. if dayang nak cuba, boleh whatsapp wawa 019 996 6576 untuk info lanjut..")

    ReplyDelete
  5. Kite pernah try use paint to draw.....hancos.......hahahhaa....btw its super duper cutee

    ReplyDelete
  6. guna paint.. wow cantik hasilnya.. nak lukis kotak2 pun susah..hehe

    ReplyDelete