Siap Sudah - Dayang Deno

21.10.15

Siap Sudah

Siap sudah my artwork!

Rasanya inilah paling detail deno pernah buat, and canvas ni pun boleh tahan saiz  dia. Menguji kesabaran betul coz ambil masa untuk siap. Ngantuk pun tahan je buat sebab nak siapkan cepat... Nasib baiklah tak terconteng!



Bila dah siap rasa sayang pun ada.  Rasa sayang sangat dengan hasil kerja sendiri, biasa macam tulah bila siap mesti rasa sayang. Semua artwork deno sayang hehe.

Artwork ni request by my friend from Doodle Malaysia, Mr. Zhafran a.k.a Apan. Artwork ni sudah selamat bersama Apan :)


Alhamdulillah thank you very much Apan percayakan Dayang untuk buatkan artwork ni. To Mr. Artwork, please behave dan jangan nakal-nakal dengan Apan ya :)


x x x x x x x x x


Ig : @dayangdeno
Fb : Dayang Deno Art


20 comments:

  1. lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanyaaaaaa ! *_*

    ReplyDelete
  2. Cantiklah deno....cantik sangat

    ReplyDelete
  3. Cantiklah deno....cantik sangat

    ReplyDelete
  4. memang cantik !!! tahniah ye deno ;)

    ReplyDelete
  5. Cantik nyaa...detail sangat..kipidap!

    ReplyDelete
  6. Wahhh.... Artwork yang memerlukan kesabaran yang tinggi. Allah memberi kreativiti yg hebat utk Deno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Itulah bertabah juga nak siapkan ehehe... Terima kasih kak :)

      Delete
  7. hebat lah adik ni...nanti terbit buku doodle..utk adult colouring macam Johanna basford..pasti akak akan beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah tq akak :) Inshaa Allah plan juga nak buat coloring book... soon.

      Delete
  8. wah cantiknya.. by hand ke tu sis?

    ReplyDelete