Buku Mewarna Bunga Dan Monster : Complete - Dayang Deno

29.11.15

Buku Mewarna Bunga Dan Monster : Complete

Dah complete yeay!

Act dah siap last month tak silap, baru berkesempatan nak update dan share dengan korang hasilnya bila deno dah siap kaler satu buku.. Sebelum ni deno pernah update mengenai Buku Mewarna Bunga Dan Monster daripada Rizal_Paperbaghead kan. Kalau lupa boleh klik --->> SINI

Boleh dikatakan bertabah jugalah nak siap warna satu buku coz artwork detail kan.. Deno warna sikit2, lama2 siap! Seronok adult coloring book ni tau, its no age limit nak warna.. Siapa kata adult tak boleh kaler2? Dushhhh

Okeh inilah hasilnyaaaa :)

COVER

Okeh ini page2 dalam buku ni yang deno siap warna 
(KLIK GAMBAR)


PAGE 1

PAGE 2

PAGE 3

PAGE 4

PAGE 5

PAGE 6

PAGE 7

PAGE 8

PAGE 9

PAGE 10


Deno menggunakan Pensil Warna LUNA Staedler. Deno suka guna pensil warna LUNA sebab dia senang nak blend antara warna even tak guna air pun. Warna pun nice!!!^^ Tapi korang pun boleh guna warna lain, depend on masing2 selesa guna warna jenis apa kan^^

Boleh dapatkan buku kaler2 ni dengan Rizal_paperbaghead :)

Contact :
Ig :Rizal_paperbaghead
Fb : Rizal Paperbag Head

8 comments: