Drink and Doodle With Riharu - Dayang Deno

29.11.15

Drink and Doodle With Riharu

Incik Riharu san, ini budak osem okeh ^^

Spontan je plan nak jumpa


Last week I met him. Orangnya very nice person and sangat humble even bakatnya sangat osemmm! Act baru juga kenal Riharu from @doodlemalaysia, but you know what bila dengan art people ni, rasa awkward cepat hilang and last2 berbual macam dah kenal lama even mula2 jumpa segan tau. and... sorry Riharu I force you to doodle on my sketch book! Ahahaha *gelak kejam! Kagum dengan bakat Riharu. Banyak juga kami berbual mengenai art^^

If korang tengok artwork dan design from Riharu, mak aiii, termenung lama jugak how la dia boleh buat digital paint lawa gila macam tu.. Gerammm sebab cantik! Dayang Deno tahu kaco dodol je, eh silap doodle heee.. 

Oh ya, Riharu ada juga ambil tempahan design tau. Korang boleh lihat ig dia : @riharuharun

Deno pun geram sebab cantik sangat! Riharu ni terer digital painting, maybe korang berminat nak buat digital potrait ker, or apa2 je design korang boleh contact incik Riharu yer :)


x x x x x x x x


Thank you Riharu for supporting :)


No comments: