Grrr - Dayang Deno

29.11.15

Grrr



Kadang-kadang bukan taknak tidur awal, but dah tahu sejak dulu lagi biasanya kalau tidur awal pun, pastu mesti dikejut bangun untuk dialisis, pastu mesti tak boleh tidur dah.. Mesti mata keras. Fluffy pun geram tau

So, paham-paham ajelah.... uhuhuu

Apakah CAPD? Klik --->>  C.A.P.D


**kalau dayangdeno tidur awal abah akan hairan, biasa macam tu bila dayangdeno keletihan melampau, tak sihat, sakit atau admitted kat hospital.. itulah time tidur awal


4 comments:

  1. sabar ya deno.... get well soon...

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #20 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/11/senarai-url-blog-20.html

    ReplyDelete
  2. sis... byk sabar,,, ujian sakit itu tanda Allah sayangkan sis....70 ribu malaikat turun doakan sis di kala sakit....

    ReplyDelete
  3. http://messarah.blogspot.my/2015/12/tagging-questions-from-afiqah-zamri.html

    you're tagged by me :))

    ReplyDelete
  4. bertabah okay. hidup selagi boleh hidup.

    hidup selagi ALLAH bagi nafas.

    hidup seumpama esok kita akan mati.

    bertabahlah.

    ReplyDelete