Nak Semua Boleh? - Dayang Deno

29.11.15

Nak Semua Boleh?

Sangat heaven bila pergi Art Friend


Korang yang nak mula kenal2 art, nak beli barang art boleh ke Art Friend^^ Banyak kali deno pergi Art Friend pun, tak bosan.. I love da smell.. smell of "art"^^ Hahaa entah tak tau kenapa suka bau kedai art, bau kertas2, sketch book, kayu2, canvas, watercolor etc...

Kadang2 just "cuci mata", boleh duk lama2 tengok art tools.. Dalam hati geram, nak semua boleh?  Maklum sahaja boleh tahan nak pengsan harga art tools, so beli sikit2 je heee... Biasanya bila jadi lone ranger, Art Friend memang wajib deno singgah :p


4 comments:

  1. Suka jugak pergi arts..rasa gile...nk bli semua..heehhe

    ReplyDelete
  2. Emmm....
    Kita pun suka bau2 sketch book... bau marker... entah... bau2 "seni"... kita tak pandai pun melukis... tapi rasa tenang bila tengok lukisan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua boleh lukis act auni... cubalah mesti boleh :)

      Delete