Opss! - Dayang Deno

23.11.15

Opss!

Opsss!

Kenapa tiba-tiba tangan "berjarum" ni? 

pic fresh lagi ni huhuu

Baru je cakap pasal cucuk2 dua lepas kan, tiba-tiba nah amik tangan kena pasang branula lagi... Nasib baik blue brnula, doctr faham2 je urat2 tangan dayangdeno ni halusss

Alkisah deno dapat migrain teruk.. Teruk sampai muntah-muntah, banyak pulak tu muntah.. Sakit gila-gila kepala rasa macam nak hantuk kat wall je.. Bila dah teruk kaklong risau  deno pernah kejang sebab headache masa Lupus flare teruk dulu, terus ICU.. Terus pergi hospital tak tunggu2 dah, pergi emergency. Doctor terkejut, blood pressure pun naik tinggi giler.. Kena la tahan sat uhuhu... Dah lama tak kena migran teruk macam ni...

Sekarang alhamdulillah.. deno dah makin sihat.. Tq semua doakan deno semalam :)

8 comments: