Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM - Dayang Deno

29.11.15

Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower
Klik banner di atas

Deno ternampak di facebook Mr. HH buat satu giveaway! Tak silap malam semalam nampak nampak, baru ingat nak join hari ni.. Weee masih sempat coz tarikh tutup penyertaan ialah pada 30 November 2015.

Act deno masih berusaha nak maintain update blog setiap hari sejak jadi full time doodler.. Huuu sian blog, Inshaa Allah akan cuba maintain seperti Mr. HH ^^


Okeh.. Mengapa saya follow dan ikuti perkembangan blog mr. HH

Ianya kerna blog Mr. HH penuh dengan informasi mengenai blog. Boleh saya katakan complete, menjadi tempat rujukan saya untuk buat sesuatu dalam blog dan juga terdapat banyak informasi umum. Ruang komen blog dayangdeno ini pun, saya dapat ilmu daripada blog Mr. HH. Pendek kata blog Mr. HH memang padat dengan informasi tentang blog dan bagus untuk semua, honestly memang banyak membantu. Bukan untuk blogger sahaja, bukan blogger pun sy pasti ramai yang follow blog Mr. HH kerna informasinya^^ Buat Mr. HH, congrats Mr. HH berjaya dah capai 15juta pageviews (hits) !! :D



5 comments:

  1. gd luck..! singgah dr GA yg sama..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini.. good luck dlm GA ni ye! :D

    ReplyDelete
  3. Salam buat Dayang Dino...jom follow blog hasrul hassan dan blog saya juga. Semoga berjaya.

    NOTA: Dah follow blog anda tadi.

    ReplyDelete
  4. Salam Deno .. Akk singgah sini dari GA yang sama..All the best & good luck ..
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    ReplyDelete
  5. Singgah bw kat sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

    ReplyDelete