Tak Tercapai - Dayang Deno

18.11.15

Tak Tercapai


Aduhh tak tercapai lagi target nak update setiap hari! Aaaaa rindu macam dulu hari2 update 4-5 entri and blogwalking! Saiya masih bertabah siapkan artwork dan juga beberapa design doodle untuk client! Uhuhuu.. Ini pun deno duk lukis, stop sekejap update blog ahaks :p

Act banyak sangat story nak share kat www.dayangdeno.com ni... Banyakkk tau! Tapi simpan je dulu... Risau jugak nanti sekali deno bomm update blog mau tak siap client punya drawing ni.. Inshaa Allah akan dikongsi nanti! Bahaya blog ni, sekali dah melekat update blog, berjam-jam duk hadap dia.. hihik... 

Thank you so much semua yang selalu support deno. Dayangdeno sayangggg korang! **flying kiss and hugsss


7 comments:

  1. sama la kita tak sempatnya nak update hari2 hihi

    ReplyDelete
  2. Semoga terus bertabah deno siapkan artwork tu. hehe :D

    ReplyDelete
  3. Takpe, buat yang penting dulu. Peminat blog ni tak kan kemana-mana. hehe .
    xoxo.

    ReplyDelete
  4. Takpe... take ur time sayang..... ada kerja takpe, bukan macam kite, takde keje pun kadang tak tercapai nak update...

    ReplyDelete
  5. macam tu la kalau dah busy. tak boleh nak kata apa. lagi-lagi ada benda penting nak kena kejar...bertabah aje la rasa rindu nak mengahdap blog,....

    ReplyDelete