Termenung Panjang - Dayang Deno

29.11.15

Termenung Panjang

Alkisah last week dating bersama my sister, kakna.


Jalan jalan jalan, dah penat tentulah lapar nak makan. So, kitaorg stop la satu restoran ni, nama restoran Sepinggan^^ Unik kan, ingatkan makan sepinggan je hehe...

Dilema, nak makan or tak makan bila tengok menu. Sebabnya nampak banyak, rasa takut nak order. Maklum sahaja Dayang Deno makannya seciput risau tak habis. Honestly rasa macam taknak order coz takut. Tapi, my sister lagi takut adik dia kelaparan ... Terus kakna order....

Mak aiiii... Bila sampai makanan, termenung panjang nengoknyaa... aduyaiii banyaknyaa



2 comments:

  1. Dayang... Dayang....
    rasa macam nak tumpang makan je bila tengok menu atas meja tu...
    macam sedap sangat je tau...

    ReplyDelete
  2. pergh~ terus penuh perut skali makan ni

    ReplyDelete