Bersushi - Dayang Deno

15.12.15

Bersushi

Oh sushi....


Bersushi hari ni..Act this is request by my niece.. Tadi buat sushi sama-sama dengan my niece, orang lain birthday nak kek besar, dia nak sushi and cupcake. Simple je sushi ni, bahan kat tengah2 dia just isi crab, sosej, timun jepun dan telur.. then sapu mayonis sket..  Makan cicah ngan kicap tu je hihik.. No need Jepun punya sos tu, sedap je cicah kicap kita tuuu :p

Home made lagi best kot, sebab kita boleh letak bahan banyak2 suka hati kita kan :)


7 comments:

  1. sedap nya sushi..saya slalu beli kat mydin jek..

    ReplyDelete
  2. teringin nak makan sushi...
    tapi tak pernah makan lagi *heee*

    ReplyDelete
  3. kan? homemade shushi dapat rasa isi byk2...
    open house raya selalunya wajib kami buat shushi...maklumlah semua minat..
    ^_^

    ReplyDelete
  4. lama dah tak makan.. terbaik la deno buat sdri ;)

    ReplyDelete